Музей Води

Стало традицією для учнів Ясногородської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідування музеїв Київщини. Тому ми так з нетерпінням чекали на осінні канікули. Спланували маршрут поїздки й 29 жовтня 2014 року настав довгоочікуваний день.

/Files/images/DSC09441.JPGМи вирішили відвідати Музей Води або водно-інформаційний центр у м.Києві. Своєчасно прибув шкільний автобус. Рожок Василь Васильович, водій шкільного автобуса, знає всі екскурсійні маршрути. Він вміє підтримати святковий настрій дітлахів під час поїздки.

/Files/images/DSC09433.JPGОтож, ми зайняли свої місця в автобусі й рушили. З нами вчителі: Запорожець Людмила Євстафіївна та Гусєва Людмила Григорівна. По дорозі до музею ми відвідали кінотеатр "Мультиплекс", де переглянули фільм "Супер шістка". У призначений час були біля водно-інформаційного центру.

/Files/images/DSC09468.JPGІ от нас запрошуюють у світ води. Екскурсовод розповіла нам про значення води в житті людини, показала історичну експозицію, провела екологічною галереєю.

/Files/images/DSC09497.JPGМи ознайомились з існуванням води під земною поверхнею. Тепер ми знаємо як здійснюється водозабір та транспортування води, як очищуються стічні води. Побували в кінотеатрі мандрівника. Потім розважалися на дитячому ігровому майданчику, поспілкувалися з рибками, за допомогою яких можуть здійснитись три заповітних бажання.

/Files/images/DSC09505.JPGЯ впевнена, що у всіх нас було одне єдине спільне бажання: ще раз побувати у цьому чарівному світі води та привести сюди своїх друзів та рідних.

Швидко промайнув день і ми з великим нетерпінням чекатимемо на наступну мандрівку в нові й цікаві місця.

Людмила Гусєва

Кiлькiсть переглядiв: 232